Dit kan ik toch ook wel zelf?

Een blog schrijven klinkt leuk, maar wat zet je hier dan neer? Niet teveel nadenken en maar gewoon beginnen met typen. Zo gaat dat overigens vaak in mijn hoofd. Eerst vertellen, daarna pas nadenken. Impulsief wil ik mezelf niet noemen. Maar het is wel hoe ik Dondersteentje ben begonnen. Bijna een jaar geleden. Ik had een sleutelhanger met naam besteld, omdat een vriendin van mij was bevallen van haar zoontje. De levertijd was langer dan ik had gedacht (vakantieperiode etc.), dus heb ik de bestelling gauw weer geannuleerd. Op dat moment vroeg ik mezelf af: 'Maar dit kan ik toch ook wel zelf?' Dus zo gezegd zo gedaan. Ik ging me inschrijven bij de Kamer van Koophandel, maar had nog nooit een speenkoord gemaakt. Misschien ergens toch wel impulsief, haha. Ik bestelde de spullen waarvan ik dacht dat ik ze nodig zou hebben. Draad, verschillende kleuren kralen en doosjes om de speenkoorden in de verpakken. Toen werd het dochtertje van een andere vriendin geboren. Tijd om mijn eerste speenkoord te maken. Ik mocht al eerder op kraamvisite dan ik had verwacht (YAY!) Maar op kraamvisite zonder een speenkoord van mezelf? Dat kon natuurlijk niet. Dus snel alle spullen op tafel en let's go. Ik had een filmpje op Youtube erbij om te kijken hoe het moest. Nou ik kan je vertellen, zo makkelijk is het niet. Veel langer bezig dan verwacht, en met het zweet op m'n voorhoofd, was het eerste speenkoord van Dondersteentje een feit.
22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Smeren, smeren, smeren.

Waarschijnlijk denk je nu aan zonnebrand. Logisch, maar nee. Iets wat je altijd in huis hebt en waarvan je waarschijnlijk niet wist hoe essentieel kan zijn met een klein kindje. Een ongeluk zit immers